مشخصات این فایل عنوان:كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 46 این مقاله در مورد كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد می باشد. بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجمادشرطي كردن دمادرجه حرارتي كه ميوه ها و سبزيجات دقيقاً قبل از عمل سرد كردن در تماس با آن قرار مي گيرند به طور معني داري به تحمل سرد كردن اين محصولات تاثير دارد. شرطي كردن در درجه حرارتهاي كمي بالاتر از محدود .